Üzemeltetési
üzletág

Üzemeltetés üzletágunk több mint 10 éve nyújt szakmailag kiemelkedő színvonalú létesítmény üzemeltetési szolgáltatást hazánkban. Különböző takarítási szolgáltatást igénylő területeken szerzett többéves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy testre szabott megoldásokat kínáljunk az egyes ipari ágazatok által támasztott speciális követelményeknek.

Az aktuális folyamatok elemzésétől kezdve a legfejlettebb létesítmény üzemeltetési rendszerek megtervezéséig biztosítjuk az épületek felügyeletét, teljes körű műszaki üzemeltetését, karbantartási feladatainak ellátását, valamint az olyan kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásokat, mint az őrzésvédelem, a takarítás, a kertészeti munkák, catering és gépjárműflotta-üzemeltetés.

Tevékenységeink

Infrastrukturális Üzemeltetés

  • irodai és ipari takarítás
  • kertészet, zöldfelület karbantartás, kertépítés
  • hóeltakarítás és síkosságmentesítés
  • rendezvények, étkeztetés, büfé- és kávézóüzemeltetés
  • postakezelési szolgáltatás
  • IT-üzemeltetés

Műszaki Üzemeltetés

Szolgáltatásunk részeként napi szintű működtetést és technikai üzemeltetést látunk el, amely kiterjed a beléptető rendszerekre, a behatolás jelzőkre, kamerarendszerekre, illetve tűz- és kerítésvédelemre.

Épületautomatizálás

Az épületautomatizálás lényege abban rejlik, hogy megismerve és megtanulva a felhasználó igényeit, illetve szokásait reagál a külső változásokra, hogy ezáltal még kényelmesebbé és energia hatékonyabbá tegye az épület használatát.

Energiahatékonyság

Nyomon követjük a gáz- és elektromos fogyasztást, a távfűtési költségeket, továbbá megoldást nyújtunk a hatékonyabb energiafelhasználásra.

Munka- és tűzvédelmi tanácsadás

Ide tartoznak a tűz-, érintés-, környezetvédelmi felülvizsgálatok, illetve az előírások betartásához kapcsolódó teendők.

Gépjárműflotta üzemeltetés

Megtervezzük, kiválasztjuk, beszerezzük és üzemeltetjük az ügyfelek igényeinek megfelelő gépjárműflottát.

KINEK AJÁNLJUK SZOLGÁLTATÁSAINKAT?

Szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk, akik átláthatóan, gazdaságosan és megfelelő minőségben szeretnék üzemeltetni vállalkozásukat, legyen szó egy vagy több szolgáltatási területről, vagy akár integrált létesítmény-üzemeletetésről.