Biztonságtechnika

 

A CRITERION Biztonságtechnikai Zrt. a G4S Biztonságtechnikai Zrt. jogutódjaként az elmúlt 25 évben a hazai biztonságtechnikai piac meghatározó szereplőjévé vált. Teljes körű, az ügyfelek igényeire szabott, prémium minőségű biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, legyen szó tervezésről, kivitelezésről, 0-24 órás hibajavítási szolgáltatásról, vagy karbantartásról. Kiemelkedő referenciáink és beszállítói partnereink az általunk képviselt minőség garanciái.

 

Biztonságtechnikai üzletágunk több évtizedes nemzetközi és hazai tapasztalattal rendelkezik. Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően sikeresen és Partnereink legnagyobb megelégedettségére kínáljuk naprakész biztonságtechnikai szolgáltatásainkat. Szakértő támogatást nyújtunk, legyen szó akár új biztonságtechnikai rendszerek telepítéséről, akár a meglévők fejlesztéséről, teszteléséről vagy karbantartásáról. Komplex, személyre szabott megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek, melynek során saját fejlesztői, tervező, kivitelezői és gyártó szakembereink állnak rendelkezésre. Partnereinkkel közösen dolgozzuk ki a legmagasabb elvárásoknak megfelelő, legoptimálisabb működési rendszereket.

Kiépített és működtetett rendszereink nemcsak biztonsági kockázatokat csökkentnek, hanem költséghatékony, megtérülő befektetést is jelentenek Partnereink számára.
A legkülönbözőbb területeken rendelkezünk referenciával, legyen az banki vagy pénzintézeti terület, ipari létesítmény, energetikai szolgáltató, logisztikai központ, kiskereskedelmi megbízó vagy kiemelt kormányzati létesítmény. Megbízóinkkal kötött szerződéseink jelentős része több mint 10 éves időszakot ölel át, amely szakmai tevékenységünk színvonalának hiteles visszaigazolása.

Szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk, akik bíznak az innovatív, professzionális, megbízható megoldások költséghatékony kivitelezésben, a közös gondolkodásban és a személyre szabott megoldások erejében. Akik számára nélkülözhetetlen a magasan képzett szakemberekből álló professzionális biztonsági háttér és a több évtizedes szakmai tapasztalat.

Szakembereink a tervezéstől a kivitelezési projektek irányításán át, a rendszeres karbantartásig látják el ügyfeleink biztonságtechnikai rendszereit, valamint biztosítják azok 24 órás szerelői ügyeletét.

Miért a CRITERION Biztonságtechnikai Zrt?

  • A CRITERION Biztonságtechnikai Zrt. több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a biztonságtechnika területén
  • Társaságunk teljes körű, és piacvezető biztonsági megoldásokat és eszközöket kínál ügyfelei részére Cégünk az eszközök és szolgáltatások nyújtását saját tervezői engedélyekkel rendelkező mérnök csapattal biztosítja
  • Biztonságtechnikai szolgáltatásainkat igény szerint a sajátfejlesztésű G4View integrált felügyeleti rendszerrel kínáljuk, mely lehetővé teszi a technikai rendszerek közös kezelőfelületen történő megjelenítését és működtetését
  • Ügyfeleinknek folyamatos karbantartást és hibaelhárítást biztosítunk a nap 24 órájában
  • Biztonságtechnikai ajánlatainkat személyre szabva, projektszinten adjuk, mely során különböző kedvezményi lehetőségeket biztosítunk ügyfeleink számára
  • Saját fejlesztésű beléptető rendszer, és tűzjelző központ

CÉGADATOK

2017 értékesítés nettó árbevétele: 3.712.339.000 Ft
2018 értékesítés nettó árbevétele: 5.001.976.000 Ft
2019 értékesítés nettó árbevétele: 5.237.429.134 Ft